Ajanvaraus

Ajanvaraus tekstiviestillä tai sähköisen ajanvarauksen kautta

Varaa aikasi tekstiviestillä 0400 523 056 tai sähköisen ajanvarauksen kauttaJos haluat keskustella tilanteestasi puhelimitse ennen ajanvarausta, niin laitathan minulle tekstiviestillä soittopyynnön. Huom! Online-fysioterapiaan ja imetysohjaukseen varaathan aikasi tekstiviestillä.

Vastaanottoa pidän tiistaisin sekä vaihtelevasti keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ilta-aikoja on myös tarjolla (tiistai), mutta rajoitetusti: koska lapseni ovat  pieniä, teen työni pääsääntöisesti silloin, kun päiväkotikin on auki. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa sähköisestä ajanvarauskalenterista, niin olethan rohkeasti suoraan yhteydessä minuun.

En vastaa puhelimeen silloin, kun olen asiakkaan kanssa tai ryhmää ohjaamassa. Parhaiten minut tavoittaa tekstiviestillä.

Tervetuloa vastaanotolle!

PERUUTUSEHDOT

Voit perua aikasi 24h ennen vastaanottoa. Yksilöajan peruuttamatta jättäminen tai alle 24h peruminen laskutetaan täysihintaisena. Lääkärintodistuksella sairastapauksissa ym, katsotaan tilannekohtaisesti.

Korona-aikana teethän peruutuksen hyvin herkästi, mikäli sinulla on vähääkään flunssaoireita. Siirretään aikasi maksutta myöhemmäksi.

 

KURSSIEN PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Kurssin alettua kurssimaksua ei palauteta. Lääkärintodistuksella sairastapauksissa ym. katsotaan tilannekohtaisesti.

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi