Hennan tanssit 2.0

Ennen on zumbattu, tanssittu showtanssia, hiphoppia ja muita streetanssilajeja. Nyt mun on aika luopua kaikista ”kahleista” ja antaa oman luovuuteni sekä monipuolisen osaamiseni kukkia.

Tämä on Hennan tanssit 2.0.

 

Tää on parhain viikon aloitus ja tietysti myös viikon parhaimmat tanssit: maanantaisin keilahallin peilisalilla klo.16:30-17:40.

Yhdistän tanssiin osaamistani psykofyysisenä fysioterapeuttina ja opettelemme esimerkiksi millaista autenttista liikettä oma kehomme voi muodostaa. Vahvistetaan keho-mieliyhteyttämme, joka usein arjen kiireissä voi olla hukassa. Hyödynnän myös osaamistani naisten hyvinvointiin erikoistuneena fysioterapeuttina ja se näkyy mm. monipuolisissa alkulämmittelyissä ja lantionpohjan huomioimisessa harjoitteluun liittyen. Olen saanut asiakkaalta palautteen showdance-kurssilla, että ”jo pelkästään näiden alkulämppienkin takia kannattaa tulla tänne!”

Tanssit sisältää siis monipuoliset alkulämmittelyt, jossa käydään koko keho läpi. Tehdään harjoitteita omaan ilmaisuun ja kehon kuunteluun liittyen. Saatetaan opetella jotain tekniikkajuttujakin. Bailataan monipuolisesti erilaisen musiikin tahdissa: varmasti voin luvata, että jotain lattareita on, streettiä, kauneimpia ja herkimpiä rakkauslauluja. Tietäjät tietää, että jos ohjaajalla on ”vähän” pms niin musiikki saattaa olla sen mukaista  – mutta sillähän se helpottaa! Me tehdään yhdessä koreografioita, että ei pelkästään vaan kreisibailata. Tanssit päätetään yhteiseen loppurentoutukseen, vähintään lyhkäseen sellaiseen.

Näihin tansseihin sä voit tulla just sellaisena kuin olet. <3 Tansseissa vallitsee kehorauha ja traumasensitiivinen ote. Huomioithan kuitenkin, että keilahallin peilisalissa on paljon peilejä ja useammalla suunnalla, mutta siellä on myös mahdollista ottaa itselle peilitön paikka. Jos haluat keskustella tulostasi etukäteen, niin laitathan mulle viestiä. Sulla ei tarvitse olla aiempaa tanssikokemusta, riittää että haluat tanssia. Jokainen keho osaa liikkua – ja siten myös tanssia. Toivon, että voit heittää romukoppaan ne ajatukset siitä, miltä tanssin pitäisi näyttää tai osaanko minä. Tärkeintä näissä tansseissa on, miltä se tuntuu. <3 Veikkaan, että myös paljon tanssineet saavat näistä tansseista itselleen uusia juttuja.

Tervetuloa tansseihin uudet ja jo tutut ihanat tyypit!

Tanssit järjestetään ajalla 18.3-29.4.24 (yht. 6x).

ENNAKKOHINTA 69€ PE 1.3 klo.8:00 asti (tämän jälkeen norm. hinta 77€). Maksu ensimmäisellä kerralla korttimaksuna tai laskutus spostilla. Maksuna käyvät myös liikuntaedut (edenred, smartum, epassi).

Ilmoittaudu spostilla henna@naistenfysiolinja.fi (nimi, puh.num., spostiosoite ja miten haluat maksaa)

Jos et ole ollut mun tunneilla ennen ja mietit, että onkohan tää sun juttu, niin voit tulla kokeilemaan ekan kerran tutustumishintaan 12€. Jos jatkat kurssilla, niin voit maksaa seuraavalla kerralla lopun kurssihinnasta. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittaudut kurssille (ja ilmoitat kokeilevasi ekan kerran), koska paikkoja on rajoitettu määrä.

Ilmoittautumisaika ke 15.3. klo.8:00 asti. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit peruuttaa osallistumisesi ilmoittautumisajan sisällä maksutta. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella.

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi

Löydä meidät

Osoite
Valtionkatu 123
00100 Helsinki

Aukioloajat
Maanantaista perjantaihin: 9:00–17:00
Lauantaisin ja sunnuntaisin: 11:00–15:00