Liikuntaryhmät

Minulla on pitkä kokemus erilaisten ryhmäliikunta- ja tanssituntien ohjaamisesta. Olen aloittanut ohjaamisen keväällä 2008, opiskellessani Virpiniemen liikuntaopistossa liikunnanohjauksen peruskurssia (4kk). Tämän jälkeen pääsin saman vuoden syksyllä aloittamaan Rovaniemellä opinnot liikunnanohjaajaksi (AMK). Olen ohjannut lihaskuntojumppia, kehonhuoltoa, zumbaa ja monenlaisia tanssitunteja tässä vuosien aikana. Tanssiharrastuksen olen aloittanut 11-vuotiaana. Fysioterapeutin koulutuksen myötä ajatukseni ryhmäliikunnasta on muuttunut siitä mitä se on ollut harrastajana, aloittavana ohjaajana ja myöhemmin “valmiina” liikunnanohjaajana. 

Minulle on tärkeää päästä ohjaamaan asiakkaita henkilökohtaisesti tai ainakin antamaan vaihtoehtoisia liikkeitä, jotta jokainen tunnille osallistuva saa tehtyä itselleen sopivan treenin. Minä en halua, että asiakkaani puskevat yli rajojensa tunneillani, eikä minua myöskään enää kuule hokemassa “jaksaa jaksaa”. Pirteä jumppapirkko on muuttunut lempeäksi hengittelijäksi. Siitä huolimatta tunneillani kyllä  kohotetaan sykettä ja edetään kuormitusta lisäten. Lempeä treeni voi olla myös tehokasta! Haluan, että asiakkaani oppivat kuuntelemaan oman kehonsa viestejä myös liikunnan suhteen: “mikä minulle tekee hyvää tänään? Millainen liike sopii minun olotilaani?”

Tällä hetkellä ohjaamiani ryhmiä ovat:

Helmikuussa on alkamassa liikuntakursseja yhteistyössä Kuusamo-Opiston kanssa. Kurssit ovat täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijoille:

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi