Lempeä Mama Dance

TOUKO-/KESÄKUU 2021

Kurssilla huolletaan ja vahvistetaan kehoa lempeästi tanssien ihanan reggaetton / street lattari- musan tahdissa. Kurssilla tehdään myös huoltavia ja vahvistavia harjoitteita lantionpohjalle ja keskivartalon syville lihaksille. Sinulla ei tarvitse olla yhtään aiempaa tanssikokemusta voidaksesi osallistua. Tunneilla tehdään helppoja ja lyhyitä koreografioita. Tärkeintä on saada hyvää fiilistä musiikista samalla liikkuen! Tarvitset mukaan joustavat vaatteet, juomapullon ja oman jumppamaton.

Kurssi sopii sekä raskaana oleville, että synnyttäneille naisille. Synnytyksen jälkeen kurssille voi osallistua, kun synnytyksestä on kulunut 10 viikkoa tai aiemminkin, jos fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa on käyty. Kyseessä on äidin treeni, mutta osallistua voi myös vauvan kanssa (vauva kantovälineessä).

Ryhmän ohjaajana olen minä, Henna: äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja. Minulla on kokemusta ryhmäliikunnan ja tanssin ohjaamisesta jo 12 vuoden ajalta. Äitien hyvinvointi ja tanssi ovat minun sydäntäni lähellä.

Kurssi järjestetään 5x ajalla 23.5-20.6.2021 . Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo.16-17:15 keilahallin peilisalilla, Vanttajantie 6 (Kuusamo).
Kurssin hinta on 69e (sisältää alv.10%) Kurssimaksu laskutetaan ensimmäisen kokoontumisen jälkeen. Maksuaika 7vrk.

Ilmoittautuminen la 22.5. asti. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Kurssin alettua kurssimaksua ei palauteta. Kurssille sopii mukaan 8 osallistujaa. Mikäli paikkoja jää, voi tunneille osallistua kertamaksulla 16e.

Ilmoittaudu sähköpostilla henna@naistenfysiolinja.fi (nimi + puhelinnumero). Myös kertamaksulla osallistuessa tulee ilmoittautua etukäteen tekstiviestillä 0400-523056.

COVID-19: Huolehdimme hygieniasta ja noudatamme alueellisia suosituksia. Kyseessä on pienryhmä, jotta turvavälejä voidaan toteuttaa. Jos kurssi joudutaan keskeyttämään vallitsevan pandemian vuoksi, kurssimaksua ei palauteta vaan korvaavat kerrat pyritään järjestämään myöhemmin. Jos kurssi joudutaan perumaan kokonaan, osallistumismaksu palautetaan siltä osin, kuinka paljon kertoja on käyty ja olisi vielä käymättä.

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi