MamaRun

MAMARUN on sinulle, jos

  • synnytyksestä on vasta vähän aikaa ja mietit juoksun aloittamista synnytyksen jälkeen
  • haluaisit aloittaa juoksun ensimmäistä kertaa ikinä tai pitkän tauon jälkeen
  • mietit kestääkö sun lantionpohja juoksemista
  • haluaisit juosta, mutta et uskalla

Valmistaudutaan juoksukesään yhdessä! Juoksemisen aloittamiseenhan tarvitaan valmistautumista muutenkin, kun vain kaivamalla lenkkarit kaapista. Tai voihan niinkin tehdä, mutta seurauksena saattaa olla rasitusvammoja tai muita vammoja ja pahimmillaan innostus lopahtaa niiden seurauksena. Ehkä sullekin on käynyt joskus aiemmin niin? Haluaisitko tehdä tällä kertaa eri tavalla?

MamaRun-kurssilla saat tietoa juoksemisesta ja lantionpohjasta. Joka viikko harjoitellaan yhdessä ja vahvistetaan koko kehoa, lantionpohja huomioiden juoksemista varten. Saat joka viikko myös kotiharjoitteet, joiden avulla voit tehdä harjoittelua myös itse. Tällä kurssilla me emme vielä juokse, vaan valmistaudumme juoksemiseen, joten kurssi sopii kaikille. Harjoitteita skaalataan jokaiselle sopiviksi.  Kyseessä on pienryhmä-valmennus, joten yksilöllisiin lantionpohjan toimintahäiriöihin ei voida ottaa kantaa. Jos sinulla on ollut pitkään lantionpohjan toimintahäiriöitä, niin suosittelen lantionpohjan fysioterapian yksilökäyntiä joko edeltävästi tai kurssin aikana.

 

MAMARUN ei ole tällä hetkellä käynnissä, mutta kerro ihmeessä minulle, jos olet kiinnostunut, laittamalla spostia henna@naistenfysiolinja.fi

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi

Löydä meidät

Osoite
Valtionkatu 123
00100 Helsinki

Aukioloajat
Maanantaista perjantaihin: 9:00–17:00
Lauantaisin ja sunnuntaisin: 11:00–15:00