Naisten aamutreenit

Harjoitukset järjestetään torstaisin klo.8:00-8:45 (4x) ajalla 27.5-17.6. Kokoontuminen liikuntahallin takana teletappimäen edustalla crossparkissa. Koko kurssin hinta on 29€ (sis.alv 10%) tai jos paikkoja jää, voit osallistua kertamaksulla 8€. Kertamaksulla osallistuessa toivon myös ennakkoilmoittautumista edellisiltana klo.18 mennessä. Ryhmään sopii max.8hlöä. 

Kyseessä on 45min kestävä kehoa huoltava sekä lantionpohjaa ja keskivartaloa vahvistava treeni ULKONA. Treeni voidaan välillä toteuttaa kävelylenkin yhteydessä. Tässä treenissä saatte vinkkejä, miten monipuolistaa ulkoilua ja miten voi treenata kävely/juoksulenkkien yhteydessä. Treeni sopii millaiseen elämäntilanteeseen vain (raskausaika, synnytyksen jälkeinen aika, liikunnan aloittaminen tauon jälkeen) ja yksilölliset tarpeet otetaan huomioon. Huomioithan kuitenkin, että tässä treenissä yksilön tilannetta ei voi ottaa huomioon niin tarkoin, kuin yksilöllisellä fysioterapiakäynnillä. Jos olet vasta synnyttänyt (alle 10 viikkoa sitten), suosittelen käymään fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa ennen osallistumista. Lähtökohtaisesti tämä ei kuitenkaan ole äitiysliikuntaryhmä vaan kaikille naisille sopiva. Treeni on lempeä ja kehoa palauttava, mutta samalla tehokas.  

Ohjaajana olen minä, Henna, fysioterapeutti (AMK) & liikunnanohjaaja (AMK). Olen naisen kehon asiantuntija, koska olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Minulla on vahva tausta ryhmäliikunnan ohjaamisesta sekä osaamista urheiluvalmennuksesta. Taustaani vedoten voin sanoa, että tämä ryhmä sopii kaikille elämäntilanteeseen riippumatta, koska minulla on tietotaitoa soveltaa harjoitteita asiakkaan tarpeen mukaan. Kyseessä on myös pienryhmätreeni, joten yksilöllinen ohjaus on helposti mahdollista. 

Jos odotat treeniltä hikirääkkiä ja ohjaajalta sitä, että sua pusketaan yli rajojesi niin skippaa tää! Jos taas haluat panostaa sun kehon hyvinvointiin, tää on sulle. <3 

Ilmoittautumiset kurssille ke 26.5 klo.18 mennessä spostilla osoitteeseen henna@naistenfysiolinja.fi (nimi+puhelinnro). Kurssimaksu laskutetaan sähköpostitse ensimmäisen kerran jälkeen (maksuaika 7vrk). Jos osallistut kertamaksulla, ilmoittaudu edellisiltana klo.18 mennessä tekstarilla nroon 0400-523056. Kertamaksun voi maksaa paikanpäällä korttimaksulla. 

Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Kurssin alettua kurssimaksua ei palauteta. Lääkärintodistuksella sairastapauksissa ym. katsotaan tilannekohtaisesti. 

COVID-19: Huolehdimme hygieniasta ja noudatamme alueellisia suosituksia. Kyseessä on pienryhmä, jotta turvavälejä voidaan toteuttaa.  Jos kurssi joudutaan keskeyttämään vallitsevan pandemian vuoksi, kurssimaksua ei palauteta vaan korvaavat kerrat pyritään järjestämään myöhemmin. Jos kurssi joudutaan perumaan kokonaan, osallistumismaksu palautetaan siltä osin, kuinka paljon kertoja on käyty ja olisi vielä käymättä. 

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi