Hennan hyvinvointivalmennus

Hennan hyvinvointivalmennus sopii sinulle, joka

  • haluat löytää liikkeen ilon
  • haluat alkaa kaveriksi kehosi kanssa
  • haluat kohentaa suhdettasi ruokaan
  • haluat lopettaa ainaisen laihduttelun
  • haluat voida paremmin ja panostaa hyvinvointiisi

Hyvinvointivalmennus on yksilövalmennusta ja sisältö räätälöidään jokaisen tarpeen mukaan. Jos sinulle on selkeätä, että haluat vaikka aloittaa kuntosaliharrastuksen tai haluat saada arkeesi pieniä liikuntahetkiä, niin me tottakai tehdään treffit salille tai pohditaan miten liikettä saataisiin lisää sun arkeen. Jos taas kaipaat tukea siihen, että miten se laihduttaminen ja syömisten tarkkailu lopetetaan, niin sitten me keskitytään valmennuksessa siihen. Sulla ei tarvitse olla selkeätä tavoitetta tai suunnitelmaa tullaksesi valmennukseen, vaan siihen riittää ihan se, että haluat voida paremmin ja olet valmis tarkastelemaan elämääsi uudelta kantilta.

Hennan hyvinvointivalmennus perustuu siihen ammattitaitoon, mitä minulla on vuosien varrella kertynyt urheiluvalmennukseen erikoistuneena liikunnanohjaajana sekä psykofyysiseen fysioterapiaan ja naisten hyvinvointiin & terveyteen erikoistuneena fysioterapeuttina. Olen myös itse käynyt aikamoisen matkan omaa hyvinvointiani etsiessä, joten sieltä omista kokemuksistani voin myös aika paljon ammentaa valmennettavien hyväksi.

HOX! Tämä ei ole sinulle, jos

  • et ole valmis sitoutumaan (väh. 2kk)
  • odotat pikaratkaisuja
  • haluat varmasti toimivan laihdutuskuurin/dieetin/ruokavalio-ohjelman tai mahdollisimman paljon kaloreita polttavan kotitreeniohjelman
  • et ole valmis tekemään töitä eli laittamaan itseäsi likoo

Tapaamiset onnistuvat joko livenä tai etänä tai sopivana kombona molempia vaihtoehtoja. Tapaamisten yhteydessä annetut kotiharjoitteet kuuluvat myös hintaan tai esimerkiksi kuntosaliohjelma. Valmennuksen aloittaessa tehdään valmennussopimus, johon sekä valmentaja että asiakas sitoutuvat minimissään sen 2kk ajaksi. Valmentajan työajat ovat arkisin pääosin virka-aikaan. Iltatapaamiset ovat mahdollisia noin kerran kuussa.

 

Kysy vapaista valmennuspaikoista spostilla henna@naistenfysiolinja.fi!

YHTEYSTIEDOT

Naisten FysioLinja
Henna Linjakumpu
Kaiterantie 16, Kuusamo
0400 523 056
henna@naistenfysiolinja.fi

Löydä meidät

Osoite
Valtionkatu 123
00100 Helsinki

Aukioloajat
Maanantaista perjantaihin: 9:00–17:00
Lauantaisin ja sunnuntaisin: 11:00–15:00